Pagar Welded

  • 358 wire mesh pager sistem keamanan dhuwur

    358 wire mesh pager sistem keamanan dhuwur

    358 wire mesh pager sistem keamanan dhuwur

    358 wire mesh pager uga disebut 358 anti-climbing mesh

    358 keamanan bolong pager (uga disebut anti-climbing net / anti-climbing net) ditondoi dening longkangan cilik antarane kabel horisontal utawa kabel vertikal, umume ing 30mm, kang èfèktif bisa nyegah climbing lan karusakan saka tang kabel, lan wis Good ndeleng -liwat.Bisa uga digunakake bebarengan karo kabel cukur bolong kanggo pangayoman meningkat.

  • 3D panel pagar melengkung pagar wire mesh

    3D panel pagar melengkung pagar wire mesh

    3D panel pagar melengkung pagar wire mesh.diameteripun kabel saka 3-8mm.Perawatan permukaan hot dip galvanis, lapisan PVC, lapisan bubuk

    Kauntungan saka pagar kawat bolong 3D: Mlengkung sing tepat nggawe efek estetis sing unik saka produk iki, lan permukaane diolah kanthi macem-macem warna, kayata kuning, ijo, lan abang.Kombinasi macem-macem warna kolom lan bolong malah luwih nyenengake.Umume produk kasebut nggunakake kolom kanthi sasis, lan instalasi mung kudu dipasang nganggo bolt ekspansi, sing cepet banget.

    Diameter kawat Lubang mm Ukuran/panel mm warna
    4.5mm5mm6mm 50x20060x20070x200 600x2500800x25001000x25001200x3000

    1500×3000

    1800×3000

    2000×3000

    2200×3000

    2500×2000

    ijokuning putih abu-abu

    abang

    biru

     

  • Keamanan dhuwur 358 Anti Maling Welded Wire Mesh Pagar

    Keamanan dhuwur 358 Anti Maling Welded Wire Mesh Pagar

    358 pager nglindhungi keamanan dhuwur.

    Kapadhetan net pager -358 Anti Theft pager keamanan dhuwur, karo tampilan cetha kanggo nang.Tembung 358 tegese: bolongan 3″x 0.5″, kanthi kabel #8 (bolongan 76.2mm x 12.7mm, kanthi kabel 4mm).

    Ukuran Mesh Diameter kawat Jembar dhuwur
    3" x 0.5" 3.0mm3.5mm4.0mm 2000 mm2200 mm2500 mm3000 mm 1000 mm1200 mm1500 mm1800 mm

    2000 mm

    2200 mm

    2400 mm

    3000 mm

  • Taman kawat pagar gandheng bolong

    Taman kawat pagar gandheng bolong

    Taman kawat pagar gandheng bolong, kothak bolongan netting kabel, diwenehake ing nggulung.

    Gandheng kabel bolong digawe saka kualitas dhuwur-kawat baja karbon rendah, lan banjur lumahing wis passivated lan plasticized dening kadhemen plating (electroplating), panas plating, lan PVC bungkus plastik.Bisa entuk permukaan bolong Gamelan, bolong seragam, joints solder tenan, kinerja mesin lokal apik, stabilitas, resistance cuaca apik, lan resistance karat apik.

    WELDED WIRE MESH
    Ukuran bolongan
    Diameter kawat
    Jembar & Dawane
    Ing inch
    Ing MM
    Ing BWG
    Ing MM
    1/2″
    12,7 mm
    BWG16- BWG28
    1.65mm-0.356mm
    Jembar: 0,5m-2,0m
    Dawane: 25m, 30m
    Ukuran liyane bisa digawe minangka panyuwunan
    3/4"
    19,05 mm
    BWG16- BWG27
    1.65mm-0.406mm
    1″
    25,4 mm
    BWG14- BWG20
    2.1mm-0.88mm
    1″ × 2″
    25,4 × 50,8 mm
    BWG14- BWG19
    2.1mm-1.06mm
    2″
    50,8 mm
    BWG12- BWG18
    2.76mm-1.24mm
    2″ × 4″
    50,8 × 101,6 mm
    BWG10- BWG10
    3.4mm-1.24mm
    1/4"
    6,35 mm
    BWG19- BWG24
    1.06mm-0.56mm
    3/8"
    9,52 mm
    BWG18- BWG27
    1.24mm-0.406mm
    5/8″
    16 mm
    BWG18- BWG27
    1.24mm-0.406mm
    Ukuran jaring anyar: 1″ × 1/2″, 30 × 30mm, 60 × 60mm
  • 656 868 panel pagar wire mesh ganda grosir

    656 868 panel pagar wire mesh ganda grosir

    Double wire mesh pagar tegese loro kabel horisontal karo siji vertikal kabel gandheng.Sistem pager digawe saka pos pagar khusus.

    Diameter kabel sing bisa dipilih yaiku 6mm + 5mm + 6mm lan 8mm + 6mm + 8mm;diameteripun kabel punika relatif nglukis, kang ndadekake struktur sakabèhé pager panel banget kuwat.

    Diameter kawat Lubang mm Ukuran/panel mm warna
    6x5x6mm8x6x8mm 50x150mm50x200mm 800x25001000x25001200x3000

    1500×3000

    1800×3000

    2000×3000

    2200×3000

    2500×2000

    ijo kuning putih

    werna abu-abu

    abang

    biru

     

  • 356 358 Anti Climb Security Mesh Welded Anggar Trellis

    356 358 Anti Climb Security Mesh Welded Anggar Trellis

    356 358 Anti Climb Security Mesh Welded Fencing Trellis, bisa ditambahake Y post top lan kabel concentina cukur

  • Pagar baja 3ft panel pagar logam kawat ganda

    Pagar baja 3ft panel pagar logam kawat ganda

    Pager bolong logam kawat ganda, kawat 8mm x 6mm x 8mm lan kawat 6mm x 5mm x 6mm utawa minangka panyuwunan khusus.Perawatan lumahing galvanizing, powder coating

  • Keamanan Bandara Nglindhungi Wire Mesh Anggar

    Keamanan Bandara Nglindhungi Wire Mesh Anggar

    Airport Protecting Wire Mesh Fencing, biasane nganggo pos Y lan kawat barbed / kabel silet.Pager keamanan dhuwur.Uga bisa digunakake kanggo pager privasi.

  • Expressway Anti Glare Expanded mesh pagar

    Expressway Anti Glare Expanded mesh pagar

    Bolong sing ditambahi dilas nganggo pigura, pager jenis iki digunakake ing dalan gedhe kanggo anti-silau.

  • Kawat besi galvanis jaring pagar logam dilas

    Kawat besi galvanis jaring pagar logam dilas

    Pager wire mesh wesi Galvanis digunakake digunakake ing proyek industri lan sipil.Kanggo iku cocok kanggo akeh wilayah kaya Taman pager, land fencing, construction situs misahake, lan privasi Panggonan anggar.

  • Pagar wire mesh las 3D

    Pagar wire mesh las 3D

    Metal gandheng wire mesh pager, 3D mlengkung mlengkung kanggo strenghten pager.perawatan permukaan hot dip galvanis, lapisan pvc, lapisan bubuk

  • Grosir Pagar Panel Wire Mesh Welded

    Grosir Pagar Panel Wire Mesh Welded

    Wesi gandheng wire mesh panel pager, perawatan lumahing hot dip galvanis, utawa PVC nutupi utawa Powder nutupi.

     

Kirim pesen menyang kita: