. OEM Walkway steel pabrik panel grating lan manufaktur |Weijia

Panel kisi baja trotoar

Katrangan singkat:

Kisi bar baja biasane digunakake minangka kisi logam walkway, kisi logam lantai lan kisi logam catwalk.uga bisa digunakake minangka tangga tangga baja lan tutup trench.

Steel grating Sejatine dumadi saka prewangan warata bar lan twist bar, diprodhuksi dening welding manual utawa forge welding.Nanging gambar sing disesuaikan uga bisa ditampa, kayata nambah engsel, dilas nganggo piring kotak-kotak, lan potongan / grates logam sing bentuke.


Detail Produk

Tag produk

Unduh PDF

Detail Produk

Kanggo lapangan industri, grating baja galvanis panas minangka bahan bangunan sing akeh digunakake minangka lantai dalan.Amarga tampilan sing prasaja, kapasitas bantalan beban dhuwur, perawatan permukaan anti-karat, lan gampang dipasang.Ndadekake pilihan pisanan!

Steel grating Sejatine dumadi saka prewangan warata bar lan twist bar, diprodhuksi dening welding manual utawa forge welding.Nanging gambar sing disesuaikan uga bisa ditampa, kayata nambah engsel, dilas nganggo piring kotak-kotak, lan potongan / grates logam sing bentuke.

Spesifikasi panel kisi baja:

sagf

Jenis panel kisi baja:

kisi baja bergerigi

Kisi Baja Bergerigi
No-Slip lumahing serrated.Cocog kanggo panggonan udan berminyak.

img (5)

I Tipe Steel Grating
Ngirit biaya lan katon ayu

swage dikunci grating

Grating Sewage-Dikunci
Bar salib nang baja warata.kuwat
kapasitas bobot prewangan

img (7)

Pencet-Dikunci Grating
Bar datar dilas karo bar datar
Kapasitas bobot sing kuwat

Parameter produk

Jembar baja datar bantalan beban: 25mm, 30mm, 32mm, 40mm, 45mm, 50mm, 55mm, 65mm, 70mm, 80mm
Ketebalan baja datar bantalan beban: 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm
Spesifikasi baja datar edging padha karo baja datar bantalan beban.
Twist bar: Φ6mm, Φ8mm, Φ10mm, Φ12mm
Bukaan bolongan: 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 45mm, 50mm, 100mm ... etc
Produk bisa dilas nganggo piring kotak.Lan nggawe grating jinis engsel.

Ukuran maksimal produk yaiku 1Mx7M/panel.Hot dip galvanis.

tunggal

Jinis

Jembaré mm

Ketebalan mm

KG/㎡

Rentang bening mm

400

600

800

1000

1200

G505/30/50

50

5

80.9

U

590

262

147

94

65

D

0.55

1.24

2.2

3.45

4.97

G505/30/100

77.9

C

118

78

59

47

39

D

0.44

0.99

1.77

2.77

3.99

G405/30/50

40

5

65.6

U

377

167

94

60

41

D

0.69

1.54

2.76

4.31

6.14

G405/30/100

62.9

C

75

50

37

30

25

D

0.55

1.23

2.17

3.46

5.01

G355/30/50

35

5

58.4

U

289

128

72

46

32

D

0.79

1.77

3.16

4.94

7.17

G355/30/100

55.4

C

57

38

28

23

19

D

0.62

1.4

2.46

3.97

5.7

G325/30/50

32

5

53.9

U

241

107

60

38

26

D

0.86

1.94

3.44

5.35

7.64

G325/30/100

50.9

C

48

32

24

19

16

D

0.68

1.55

2.76

4.3

6.3

G255/30/50

25

5

43.4

U

147

65

36

23

16

D

1.1

2.47

4.35

6.82

9.92

G255/30/100

40.4

C

29

19

14

11

9

D

0.87

1.98

3.39

5.25

7.5

Hubungi kita Dina iki!We welcome pitakonan Panjenengan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: