Kisi Baja

  • Panel kisi baja trotoar

    Panel kisi baja trotoar

    Kisi bar baja biasane digunakake minangka kisi logam walkway, kisi logam lantai lan kisi logam catwalk.uga bisa digunakake minangka tangga tangga baja lan tutup trench.

    Steel grating Sejatine dumadi saka prewangan warata bar lan twist bar, diprodhuksi dening welding manual utawa forge welding.Nanging gambar sing disesuaikan uga bisa ditampa, kayata nambah engsel, dilas nganggo piring kotak-kotak, lan potongan / grates logam sing bentuke.

  • Tutup saluran kisi baja galvanis kanthi piring kotak-kotak

    Tutup saluran kisi baja galvanis kanthi piring kotak-kotak

    Kisi baja piring checkered kanthi bolongan lan gagang kanggo panggunaan tutup saluran.Bahan nawakake baja karbon lan stainless steel

  • GI Serrated steel bar grating

    GI Serrated steel bar grating

    Kisi baja bergerigi nduweni fungsi Anti-slip, biasane digunakake minangka platform trotoar utawa tangga tangga.

    Grating bergerigi minangka jinis grating baja ringan liyane.Bentenane utama yaiku baja datar bantalan beban bergerigi / toothed.Nalika salib bar padha karo grating baja kosong.

    asfbhu

    Jenis kisi baja Jenis palang silang
    kisi baja datar bar twist
    kisi baja bergerigi bar twist
    Aku ngetik kisi baja bar twist
    tekan dikunci grating waja warata
    swage dikunci grating rond bar
  • Tangga logam treads grating langkah kanggo tangga baja

    Tangga logam treads grating langkah kanggo tangga baja

    Tangga kisi logam.dawa, jembaré lan dhuwur saka langkah bisa diatur minangka request.lan bisa dilas karo piring checkered.

  • Parit penutup saluran mesh grille kisi baja

    Parit penutup saluran mesh grille kisi baja

    Kisi-kisi baja tutup parit, gril bolong got, bolong panggangan jinis iki duwe macem-macem wujud, uga bisa digantung.

    Tutup parit uga dikenal minangka tutup pit drainase.Kisi tutup utamane dirancang kanggo mlaku-mlaku nalika ngilekake banyu.
    Ana macem-macem jinis tutup kisi baja kanggo sawetara kaping bolong tutup kudu anti nyolong, sawetara wektu bolong tutup kudu dibukak kanggo mrikso, sawetara kaping kudu beban-bearing abot, kadhangkala trench wis shaped lan supaya. bolong tutup kudu dibentuk.

    sagf

    Jenis kisi baja Jenis palang silang
    kisi baja datar bar twist
    kisi baja bergerigi bar twist
    Aku ngetik kisi baja bar twist
    tekan dikunci grating waja warata
    swage dikunci grating rond bar
  • Galvanis catwalk lantai logam grate panel kisi baja datar

    Galvanis catwalk lantai logam grate panel kisi baja datar

    Panel parut lantai logam platform catwalk- bolong kisi baja datar.

  • Bahan bangunan baja karbon kisi bar logam datar

    Bahan bangunan baja karbon kisi bar logam datar

    Kisi bar baja datar minangka kothak bolong sing prasaja nanging apik, lukisan perawatan permukaan utawa galvanizing.Kisi jinis iki gampang dipasang, kanthi kapasitas bantalan beban sing kuwat.

Kirim pesen menyang kita: