Welded wire mesh PVC coating pagar wesi

Welded wire mesh PVC coating pagar wesi

PVC plastik-ditutupi gandheng kabel bolong digawe dening electroplating pisanan lan pisanan hot-dip galvanizing welding kabel wesi, lan banjur dip-lapisan karo wêdakakêna PVC ing suhu dhuwur lan baris produksi otomatis., Pager masyarakat terisolasi, kanthi werna padhang, katon ayu, anti korosi lan anti teyeng, ora luntur, anti-ultraviolet lan kaluwihan liyane, werna opsional: ijo peteng, biru suket, ireng, abang, kuning lan werna liyane.

Dip-plastik gandheng kabel bolong digawe saka kabel ireng utawa kabel dipunéwahi sing sabenere dirajut dening mesin, lan banjur dicelupake ing pabrik plastik-impregnating.Padhang lan sapanunggalane [1].Produk iki bisa digunakake kanggo sistem proteksi lapisan ganda majeng ing njero lan njaba, lan bisa entuk adhesi sing apik banget, lan warna lapisan padhang lan kebak.Produk iki nyukupi syarat ASTM F668-99a lan ASTM Frame karya F1063 lan standar liyane, sing ningkatake umur layanan produk penghalang isolasi, lan uga nambah kekurangan dekorasi galvanis panas.

pager PVC gandheng
pagar belanda

Digunakake kanthi akeh ing pager, dekorasi, industri perlindungan mesin, lan liya-liyane. Kaluwihan: Lapisan plastik pvc dilapisi ing permukaan bolong kawat sing dilas, sing nduweni ciri warna sing apik, umur dawa lan anti-teyeng.

Cara Preparation: Iki gandheng karo kabel wesi Q235 materi, kabel wesi wis vulcanized ing lumahing, lan banjur PVC utawa PE, wêdakakêna PP wis ditutupi ing lumahing, kang nduweni karakteristik adhesion kuwat, resistance karat apik lan werna padhang.

Spesifikasi

Jembaré bolong: 0,5m-2,5m;2. Sadurunge lapisan (diameter kabel) sawise nutupi: 1.0-3.0 (mm).

Bukaan: 60*60, 50*50, 50*100.3. Dawane: 30m

Spesifikasi Umum:

Spesifikasi produk umum:

Ukuran kabel: 2.5mm

Ukuran mesh: 1.8x30m 1.5mx 30m 2mx30m 1.2*30m

Ukuran mesh: 50 x 50mm 50mmx100mm 600x600mm Dhuwur kolom Net: 1.2m 1.5m 1.8m 2.0m2.3m Jarak kothak: 3m-4m

Proses Manufaktur: Kawat wesi ditutupi karo plastik sawise welding, lan bisa uga electroplated, panas-dipped lan nyemprotake kanthi kapisah.


Wektu kirim: Jun-20-2022

Kirim pesen menyang kita: