Olahraga net chain link pagar wire mesh

Olahraga net chain link pagar wire mesh

Chain link pager uga disebut chain link pager, stadion pager, stadion pager, kewan pager, chain link pager, etc.

Miturut perawatan lumahing, chain link pager dipérang dadi: stainless steel chain link pager, galvanis chain link pager, dicelup pager chain plastik.

Pager link chain stainless steel (bahan 201, 302, 304, 304L, 316, etc. ora mbutuhake perawatan lumahing).

chain link pager
chain link mesh

PVC plastik impregnated chain link pager materi: kualitas dhuwur kabel baja karbon rendah (kawat wesi), kawat stainless steel, aluminium alloy kawat.Pager chain link digawe saka crochet, sing nduweni karakteristik tenun sing prasaja, bolong seragam, permukaan bolong sing alus, katon apik, jembaré bolong sing amba, diameter kawat sing kandel, ora gampang corrode, umur layanan sing dawa, lan kepraktisan sing kuwat.Wiwit bolong dhewe nduweni elastisitas sing apik, bisa nahan pengaruh saka pasukan eksternal lan kabeh bagean diresapi (dipping utawa nyemprotake, lukisan), ora ana welding sing dibutuhake kanggo instalasi gabungan ing situs.Kanthi ketahanan korosi sing apik, iki minangka pilihan sing paling apik kanggo lapangan basket, lapangan voli, lapangan tenis lan papan olahraga liyane, papan dolanan, kampus, lan papan sing asring kena pengaruh eksternal.Chain link pager uga digunakake digunakake ing mundhakaken pitik, bebek, geese, terwelu lan pager zoo, pangayoman saka mesin lan peralatan, guardrails dalan, jaring pangayoman sabuk ijo dalan.Sawise bolong kawat digawe dadi wadhah sing bentuke kothak, kandhang kasebut diisi watu, lan liya-liyane, sing bisa digunakake kanggo nglindhungi lan ndhukung tembok laut, lereng bukit, dalan lan jembatan, waduk lan teknik sipil liyane, lan minangka bahan sing apik. kanggo kontrol banjir lan tahan banjir.

Chain link pagar diameter kawat 2.0-5.0mm mesh 30*30-80-80mm

1. pager chain link awet lan gampang kanggo nginstal.

2. Kabeh bagean pager chain link sing panas-dip baja galvanis.

3. Terminal struktur pigura antarane pranala chain digunakake kanggo nyambung digawe saka aluminium, kang wis safety saka njaga free perusahaan.

pagar rantai 6

Wektu kirim: Jun-13-2022

Kirim pesen menyang kita: