Indonesia Thailand Solar walkway kuning FRP grating

Solar walkway kuning FRP grating Indonesia Thailand

Carane milih serat kaca dikiataken plastik papan walkway saka saluran pangopènan gendheng photovoltaic?

Pembangkit listrik fotovoltaik sing disebar nuduhake pambangunan stasiun tenaga fotovoltaik ing utawa cedhak situs pangguna.

Pembangkit listrik fotovoltaik duwe pasar sing gedhe lan papan pangembangan sing gedhe, mula kepiye milih saluran pangopènan fotovoltaik?Sampeyan bisa milih FRP grating lan FRP grating karo

kisi solar frp
sanding frp

1. resistance karat, tau teyeng, urip dawa lan pangopènan-free.

2. Bobot entheng lan kekuatan dhuwur gampang dipotong lan dipasang.

3. Flame retardant, insulating, non-flammable, non-magnetik.

4, resistance impact, ora gampang deform, nyuda lemes.

5. Designability kuwat, dimensi fleksibel lan macem-macem, lan dimensi stabil.

6, kanthi elastisitas tipis, ningkatake kenyamanan lan ningkatake efisiensi kerja.

7. ayu lan gampang kanggo njaga.Iki digawe kanthi nyampur tempel warna menyang kabeh resin, lan ora diwatesi ing permukaan kaya cat.Lumahing Gamelan kebak resin lan lumahing utama kepekso nggawe grille duwe efek reresik dhewe.Sanajan ana rereget, gampang banget kanggo nggunakake banyu utawa deterjen.Gampang kanggo mbilas, ninggalake lumahing gril resik minangka anyar.

8. Nduweni keuntungan ekonomi komprehensif sing luwih apik: biaya manufaktur yaiku 1.4-1.8 kaping kisi baja, biaya instalasi mung 20-40% saka baja karbon, biaya pangopènan meh nol, lan bisa dadi kothak kudu dijaga saben taun, lan biaya pangopènan akumulasi ngluwihi total biaya kothak pabrik.Sanajan biaya investasi awal rada luwih dhuwur tinimbang kisi baja, entuk manfaat ekonomi total 4-5 kaping kisi baja.

panel frp kab
frp grating

Solar walkway frp grating ukuran standar:

FRP: kisi plastik sing diperkuat fiberglass

Spesifikasi: 25*38*38 MM

Ukuran: 400*2000mm, 400*3000mm, 500*2000mm, 500*3000mm

MOQ: 100 pcs

Jenis resin: resin poliester, resin ester vinyl

Panjaluk khusus: Anti asam, anti alkali, Anti slip, Anti geni, Anti UV


Wektu kirim: Aug-16-2022

Kirim pesen menyang kita: