Pagar toko, pagar wire mesh las

Kita mandhiri mriksa kabeh sing disaranake. Kita bisa uga entuk komisi nalika sampeyan tuku liwat tautan kita. Sinau luwih lengkap >
Sawise setaun suwene tes lan nggunakake pemotong kabel iki, kita isih tetep milih.
Pilihan anggaran kita, Irwin Vise-Grip 2078307 7″ Diagonal Cutting Pliers kasedhiya maneh. Kita wis nganyari pandhuan kasebut.
Pemotong kabel sing paling apik ora dadi guyonan. Sawise entuk 13 pasang pemotong kawat lan mbuwang telung dina tanpa ampun nglereni kabel, trimming pasak, kain hardware, kabel sing dilas, lan kabel sing kandel, alat pertama sing disaranake yaiku Channellock E337CB Miter Cutter. .
Tang Channellock dipotong luwih angel tinimbang tang saingan, lan gagang sing gedhe lan empuk sing paling nyaman.
Ing testing kita, Channellock kang E337CB outperformed sawijining saingan ing nglereni kinerja, nangani proyek angel sing pemotong kabel liyane perjuangan karo.The sudhut empuk gagang – langka ing kabel cutters – relieves tangan ketegangan nalika angel ngethok bola-bali. Daya tahan uga banget. Sawise paling ora. 200 ngethok ing macem-macem bahan, jaws ora nuduhake tandha-tandha saka nyandhang lan pinggiran isih cukup cetha kanggo Cut sheet saka kertas. Pasangan saka Channellock tang iki biaya cedhak mburi dhuwur saka skala, nanging worth dhuwit yen sampeyan pengin mesthekake yen pemotong kabel sampeyan bisa nindakake tugas sing paling angel.
Tang Irwin makili kombinasi sampurna saka nglereni daya, comfort lan cost.While lagi ora sekuat Picks utama kita, padha Cut biaya uga produk liyane sing regane kaping pindho.
Yen tang Channellock ora kasedhiya, utawa yen sampeyan pengin investasi cilik ing alat kualitas, nimbang Irwin Vise-Grip 2078306 6″ Diagonal Cutting Pliers. Versi 7-inch minangka salah sawijining model paling murah sing wis dites, nanging nangani lan motong isih apik minangka mitra-kajaba tang Channellock unggul.Produk Irwin bakal bisa nangani tugas umum kaya nglereni kabel lan kain hardware, nanging amarga tang iki kurang kuat, padha bakal berjuang karo proyek angel kaya nglereni kuku.Kanggo tugas sing bola-bali, kayata nyukur pager, tangan sampeyan bakal kesel luwih cepet tinimbang karo alat go-to kita.
Pasangan Bahco wis nangani paling apik lan jaw paling tepat. Sampeyan uga bisa spring-muat Ngalahake yen pengin, nanging padha ora duwe kekuatan nglereni saka pasangan Channellock.
Yen sampeyan bakal nggawe akeh ngethok bola-bali nganggo pemotong kabel, kayata liwat kain hard, lan yen sampeyan gelem kurban daya akeh banget saka pasangan Channellock, kita seneng Bahco 2101G-160 Ergo Cutting Pliers. re dicokot cilik saka Rekomendasi kita liyane, nanging nawakake kemampuan unik kanggo ngalih setelan nangani spring-muat, kang mbukak gagang kanggo sampeyan sawise saben Cut - apik kanggo ngethok terus-terusan lan ngethok ing panggonan nyenyet. Saka pemotong kita dites, ing Pasangan Bahco uga nduweni gagang empuk sing paling nyaman lan irung potong sing paling cilik, paling tepat lan rahang sing paling fleksibel, dadi pilihan sing apik kanggo ndandani perhiasan utawa dolanan cilik. Kekurangane yaiku ora nduweni kekuatan pemotongan pasangan Channellock. , supaya bakal perjuangan karo kabel kenthel.Dadi sanadyan kita kaya kabeh babagan alat iki, kita mikir paling wong seneng kekuatan sing luwih dhuwur saka pasangan Channellock.We wis dianjurake versi rada gedhe nanging digunakake podho rupo saka tang Bahco iki ing past, nanging ora kasedhiya maneh.
Nangani spring-dimuat nyaman, uga rahang gedhe lan cetha ditandhani bolongan stripping, nggawe alat iki pilihan ngalangi kanggo persiyapan AV.
Kanggo kabutuhan khusus saka hobbyists AV, kalebu stripping minangka akeh kabel minangka nglereni, lan tliti ing nglereni, gripping, lan mlengkung kabel speaker, disaranake Klein 11054 Wire Stripper.We ora mbandhingaké test model iki, nanging Wirecutter AV writer senior Chris Heinonen dianjurake kanggo kita, lan dheweke seneng genggeman nyaman, jaws nglereni gedhe, bolongan stripping cetha ditandhani, lan spring-dimuat nangani.
Tang Channellock dipotong luwih angel tinimbang tang saingan, lan gagang sing gedhe lan empuk sing paling nyaman.
Tang Irwin makili kombinasi sampurna saka nglereni daya, comfort lan cost.While lagi ora sekuat Picks utama kita, padha Cut biaya uga produk liyane sing regane kaping pindho.
Pasangan Bahco wis nangani paling apik lan jaw paling tepat. Sampeyan uga bisa spring-muat Ngalahake yen pengin, nanging padha ora duwe kekuatan nglereni saka pasangan Channellock.
Nangani spring-dimuat nyaman, uga rahang gedhe lan cetha ditandhani bolongan stripping, nggawe alat iki pilihan ngalangi kanggo persiyapan AV.
Aku wis nggunakake piranti tangan saben dina wiwit 2001. Aku makarya kanggo 10 taun minangka tukang kayu, mandor lan supervisor situs ing proyek omah dhuwur-end ing wilayah Boston. Aku uga wis nulis lan mriksa piranti wiwit 2007, karo artikel diterbitake ing Fine Homebuilding, Popular Mechanics, Iki Old House, Popular Science, Tools of the Trade, lan The Journal of Light Construction. kothak uyah 250 taun. Wiwit aku miwiti carpentry luwih saka 20 taun kepungkur, Aku wis mesthi wis paling siji pesawat saka pemotong kabel ing tas alat.
Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan pemotong kabel, aku ngomong karo Greg Norris ing Huntington Frame Hall ing Huntington, Virginia Barat.Norris minangka tukang foto sing wis disertifikasi sing wis ana ing industri sajrone 30 taun (21 taun ing etalase full-time). situs web, Norris "ajeg konsultasi karo framers ing saindenging jagad kanggo teknik instalasi."Ing wawancara kita, Norris ngandhani yen dheweke nggunakake patang pasang pemotong kawat saben dina.
Kita uga ndeleng pemotong kabel khusus kanggo kabutuhan para penggemar AV. Kanggo tujuan kasebut, aku ngomong karo panulis staf senior Wirecutter Chris Heinonen. Chris wis nulis akeh babagan topik kaya pemain Blu-ray, speaker, lan streaming media, lan terus-terusan nyoba iki. teknologi mbutuhake akèh stripping lan nglereni.
Pemotong kabel minangka alat sing migunani, nanging ora penting.1 Kanggo umume wong, alat kasebut minangka alat ngisi retak, apik kanggo ngethok ikatan kabel, nglereni tali ing bungkusan, nyepetake garis bingkai gambar, utawa ngethok pucuk kuku cilik sing katon. brads. Iki dudu tugas sing ditindakake saben dinane, nanging nggunakake alat sing salah bisa dadi mumetake.
Umume pemotong kabel (ing sawetara ukuran sing dites) bisa nglereni kabel standar, nanging kanggo efisiensi, umume tukang listrik nggunakake tang jarum-irung tinimbang. , Kabeh ing siji alat. Kakurangan iku lading ana ing mburi jaws, cedhak poros, supaya padha ora bisa nggawe ngethok ing panggonan nyenyet, lan padha ora apik kanggo nglereni kabel dasi amarga irung dawa. nemu ing dalan.
Pemotong kabel kasedhiya ing macem-macem ukuran, saka model cilik 4-inch kanggo model gedhe 11-inch. Ora kaget, titik manis kanggo versatility ngarep umum ing sawetara 7-inch, tengen ing tengah. Ukuran iki cilik. cukup kanggo tugas adhedhasar presisi kaya gambar rongko, nanging cukup kuat kanggo Cut dawa saka kuku rampung utawa kabel 12-gauge.Norris marang kita sing 7 inci punika "Aku nyaranake kanggo wong sing mung arep tuku pasangan."
Pemotong kabel 7-inch uga beda-beda ing comfort lan cocok kanggo tangan gedhe lan cilik. Norris ngandhani yen dheweke duwe tangan sing luwih cilik, kanthi nyatakake yen "7 inci menehi genggeman sing paling apik."Aku duwe tangan cukup gedhe, lan liwat kabeh testing aku wis rampung kanggo pandhuan iki, Aku ora duwe masalah karo ukuran umum nangani complaint.Sawetara luwih nyaman saka liyane, nanging kabeh pas karo tanganku.
Liwat taun-taun uji coba, kita uga wis wiwit ngerteni manawa gagang berlapis penting ing sepasang pemotong kabel. Amarga alat kasebut menehi tekanan ing gagang, biasane kanthi cara sing bola-bali, gagang tanpa bantalan bisa cepet dadi ora nyaman lan gawé gedhe, garis abang nglarani ing palm.Yen ana apa-apa, Ngalahake berlapis biasane ora nambah akeh kanggo biaya sakabèhé, supaya kita ora duwe alesan kanggo menehi rekomendasi model sembarang tanpa wong.
Kita nguji alat 7-inci saka manufaktur alat tangan utama, kayata Stanley, Irwin, Klein, Channellock, lan Knipex, lan kabeh regane antarane $10 lan $30. Kita ora ndeleng alat anggaran ing $10. Pengalamanku yaiku sing alat tangan mirah nandhang sangsara marga saka kualitas mbangun miskin, engsel sloppy, lan pinggiran nglereni ora efisien. Nyatane, sawetara produk kita dites ing kisaran $10 kanggo $20 nuduhake ciri iki.
Butuh telung dina kanggo ngethok ikatan kabel, kepang cilik, kain hardware, kawat las, lan Romex 12 lan 14.
Kita uga ndeleng loro pemotong kabel kanthi kinerja dhuwur sing menehi pengaruh luwih akeh karo pivots aksi senyawa.
Kanggo tes, aku ngentekake telung dina nglereni kabel, paku cilik, kain hardware, kawat las, lan Romex 12- lan 14-gauge (kabel tembaga sing dilapisi vinil). ease sakabèhé saka use.I uga mbayar manungsa waé menyang mburi Cut saka kabel, looking for pinggiran cetha tinimbang pinggiran mashed.
Sawise aku wis rampung testing positif saben alat, Aku mriksa integritas saka sudhut Cut dening nglereni sheet saka kertas karo saben alat.
Kita wis nggunakake pilihan kita ing farm cilik ing New Hampshire wiwit testing dhisikan kita.Ing kana, padha digunakake kanggo tugas agresif kaya anggar lan karya electrical uga tugas liyane alus kaya hanging gambar lan nglereni hardware kain.
Tang Channellock dipotong luwih angel tinimbang tang saingan, lan gagang sing gedhe lan empuk sing paling nyaman.
Sawise kabeh kita nglereni, sniping, trimming lan long-term nggunakake, kita nggawe percoyo sing Channellock E337CB Diagonal Cutting Pliers minangka pemotong kabel paling apik ing kothak piranti kluwarga. , sing penting banget kanggo alat kaya iki.Dheweke bisa kanthi gampang nggawe potongan paling angel sing ditindakake dening model liyane. Gagang empuk minangka fitur langka ing kabel EDM sing bisa nyuda tekanan tangan nalika ngethok hard, bola-bali, lan unik. desain jaws nglereni kudu nyegah saka misaligning liwat wektu. Tang iki terus-terusan watara $25, kang bisa koyone kaya akèh kanggo alat peripheral, nanging diwenehi kabisan nglereni nyengsemaken, sampeyan bisa manteb ing ati sing bakal njaluk proyek rampung.
Ing tes kita, tang Channellock adoh ngluwihi produk liyane ing kekuatan nglereni.Channellock dirancang alat iki karo jaws nglereni minangka cedhak poros sabisa, kang bakal nambah pengaruh lan kanthi mangkono nambah daya nglereni.Kaya karo kabeh lading dites, padha duwe. ora masalah nggunakake kabel dasi utawa kain hardware, utawa malah Piece saka gandheng kabel bolong.Sawetara model wis kangelan karo 12/2 Romex, kang tang Channellock ora. ing kabeh kasus iki, Pick kita mbutuhake adoh kurang pasukan kanggo nggawe Cut saka cutters kabel liyane. Iki nyuda rasa ora nyaman sacara tangan lan cantik akeh ngilangake grimacing aneh lan ora sengaja aku biasane njaluk nalika nggunakake pemotong ari.
Kanggo nguji wates ndhuwur tang Channellock, aku digunakake kanggo ngethok kuku finish 8d (⅛ inch nglukis) lan banjur liwat karo masalah cilik. Sawetara liyane (nanging ora kabeh) bisa nindakake bab sing padha. Banjur aku nyoba nglereni loro kuku ing wektu, kang mung tang Channellock bisa do.Others lagi wae bisa miwiti nglereni.
Amarga gagang empuk, panggunaan sing dawa lan potongan sing angel luwih gampang tinimbang model liyane. Sawise dina tes, aku mulai ngerti bedane gagang empuk. Kanggo sawetara alasan aneh, model sing relatif sithik nawakake fitur iki. Saka 11 standar pemotong kabel sing dites, mung 4 sing duwe bantalan minimal ing gagang. Kenyamanan sing ditambahake iki ora penting banget kanggo potongan siji-sijine (kaya ikatan zip utawa tali sing digunakake ing bungkus gedhe), nanging kanggo potongan sing bola-bali (kaya potongan kain hardware. Aku Cut mati) utawa ngethok agresif (kaya 12/2 Romex, pangayoman ekstra ndadekake donya prabédan.
Desain "anvil" saka rahang nglereni kudu nyegah wong-wong mau saka misaligning. Kanthi desain iki, siji rahang wis sudhut cetha nalika liyane iku warata. Iki ngidini rahang cetha kanggo Cut rahang flat, kaya golok ing rumah jagal.On liyane model, loro rahang duwe sudhut cetha, lan nggunakake bola-bali, padha bisa miwiti kanggo mindhah lan ngubengi saben liyane rada, dadi misaligned.Malah ing mburi testing kita, remet banget nyenyet ing salah siji model ngasilaken ing klik tipis. , tandha saka gerakan rahang tipis.
Sawise pirang-pirang dina nglereni kejam, tang Channellock isih bisa nggawe potongan sing resik lan garing ing selembar kertas (sing umume alat bisa nindakake iki). utawa dents ing rahang.
Tang Channellock dudu tang sing paling larang sing kita deleng, nanging saya tambah akeh. Isih, amarga kemampuan nglereni sing nyengsemake, kita mikir yen investasi kasebut pantes, utamane amarga terus mbuktekake daya tahane. Wiwit nulis guide iki ing 2016, Aku wis rampung akeh anggar ing property lan Channellock wis ora masalah karo, malah nalika nglereni liwat pager wedhus abot.
Tang Channellock dirancang kanggo dadi bunder lan rada kethul. Iki minangka desain ing paling EDM kabel, nanging kita weruh sawetara model kanthi sirah pemotong sing luwih sempit, luwih runcing, sing mbantu nambah presisi lan maneuverability ing panggonan sing nyenyet. Kajaba sampeyan duwe spesialisasi ing hobi. sing mbutuhake tliti dhuwur, kaya gambar rongko utawa nggawe perhiasan, sampeyan bisa tau sok dong mirsani prabédan.Pilihan kita cocok kanggo nglereni umum.
Tang Irwin makili kombinasi sampurna saka nglereni daya, comfort lan cost.While lagi ora sekuat Picks utama kita, padha Cut biaya uga produk liyane sing regane kaping pindho.
Yen tang Channellock ora kasedhiya, utawa sampeyan mung pengin alat kualitas sing kurang awis, nimbang Irwin Vise-Grip 2078306 7″ Diagonal Cutting Pliers.
Aside saka pilihan ndhuwur kita, paling pemotong kabel duwe kemampuan nglereni padha, karo model Vise-Grip iki makili kombinasi paling comfort lan Nilai.Nalika tang Irwin ora kuwat minangka tang Channellock, padha bisa nangani kabeh nanging tugas paling agresif. Ing testing kita, padha ngatur kanggo Cut 12/2 Romex, nanging padha duwe wektu akeh harder karo pancing 8d lan ora luck ing kabeh karo pancing 8d pindho.
Opsi anggaran iki nduweni gagang sing nyaman lan empuk lan biasane adol udakara $ 10 luwih murah tinimbang pilihan sing paling apik, sing regane apik kanggo alat sing bisa digunakake ing pirang-pirang kahanan.
Pasangan Bahco wis nangani paling apik lan jaw paling tepat. Sampeyan uga bisa spring-muat Ngalahake yen pengin, nanging padha ora duwe kekuatan nglereni saka pasangan Channellock.
6¼ "Bahco 2101G-160 Ergo Snips luwih cilik tinimbang tang liyane, nanging nduweni gagang sing apik lan kemampuan kanggo gampang melu (utawa mateni) mekanisme spring-loaded sing kanthi otomatis mbukak gagang sawise nglereni - fungsi langka ing alat. saka ukuran iki.Iki apik kanggo ngethok bola-bali utawa tepat, utawa ing panggonan nyenyet ngendi sampeyan bisa uga ora bisa kebak nangkep gagang.Saka alat kita dites, nangani empuk felt paling nyaman, lan irung luwih cilik, mbantu karo presisi lan maneuverability.Kanggo nglereni nyata, tang Bahco ora duwe daya akeh banget saka tang Channellock, lan kaya pesaing liyane, Bahco berjuang karo kabel sing luwih kandel. Desain pasangan Bahco kadhangkala trep, nanging kita mikir. umume wong bakal seneng karo fungsi tambahan saka pasangan Channellock.
Ing sawetara kasus, alat-alat sing dimuat spring utawa ora, nanging karo Bahco sampeyan bisa ngalih lan metu gumantung pilihan utawa tugas ing tangan.
Ing sawetara kasus, alat uga spring dimuat utawa ora, nanging karo Bahco sampeyan bisa ngalih lan metu gumantung ing pilihan utawa tugas ing tangan. titik pivot.Nalika rahang ditutup, klip kasebut tegang, mula yen gagang diluncurake, klip kasebut mbukak maneh, nggawa gagang bebarengan. Klip kasebut gampang geser maneh menyang gagang nalika ora digunakake. kanggo nglereni bolong sing nyenyet saka kain kaku kaya nalika nggawe penjaga wit.
Nangani Bahco paling nyaman kabeh lading dites.Dheweke duwe busur rada beda, kang ndadekake alam kanggo terus ends nangani tinimbang tengah kaya models.Iki mulyo tetep tangan mati poros kanggo ditambahaké pengaruh lan ease saka nglereni.
Kita uga kesengsem karo Bahco sing cilik, dagu sempit. Iki nggawe potongan presisi luwih gampang kanggo baris, lan menehi alat luwih akeh ruang kanggo bisa digunakake ing kahanan sing nyenyet, kayata kothak soket sing rame. Tukang lan Milwaukee cedhak karo ukuran rahang Bahco, nanging ora ana. iku sing sempit yen dideleng saka ndhuwur. Uwang Bahco uga wis tekan tingkat tartamtu. Umume liyane, kalebu Channellock, Irwin, Klein, lan Knipex, duwe irung bunder.
Iki fitur gedhe, nanging kanggo umum nggunakake ngarep, kita ora mikir lagi perlu.Bahco tang minangka investasi kanggo alat sing ora bisa digunakake akeh, lan kita mikir paling wong bakal wareg karo kemampuan saka tang Channellock luwih kuat utawa produk Irwin sing luwih murah.


Wektu kirim: Jun-10-2022

Kirim pesen menyang kita: