Powder coating sistem keamanan dhuwur ijo 358 wire mesh pagar anti climb panel anti maling

Powder coating sistem keamanan dhuwur ijo 358 wire mesh pagar anti climb panel anti maling

Kaluwihan saka 358 pager bolong kandhel

Minangka jeneng kasebut, pager bolong sing padhet nuduhake pager bolong sing padhet, lan jarak warp utawa weft umume ing 30mm.Bolong cilik kasebut ora bisa ditembus dening driji lan tang kawat, sing bisa nyegah pendakian lan vandalisme kanthi efektif.

Cara perawatan lumahing kalebu lapisan plastik, elektro-galvanizing lan hot-dip galvanizing, kang bisa èfèktif nyegah pager padhet-grained saka corroded lan rusted lan ndawakake umur layanan.

Pager bolong padhet 358 uga nduweni kaluwihan saka instalasi sing gampang lan lapangan sing jembar.

Sareh, net pager kandhel-grained bisa digunakake karo piso lan barbed net, lan efek anti-climbing luwih apik.

358 panel pager
pager keamanan 358 bolong

Pusat Penahanan Spot High Density Pagar Pagar 358 Jaring Padat Isolasi Bandara Jaring Pelindung Anti-Cut Padat Lubang Mesh

Bandara penjara dienkripsi jaring pelindung anti-climbing isolasi bersih 358 jala padat pagar penjara jaring ubin baja dinding kawat berduri

Kolom Y 358 penjara anti-crawling net bandara jala padat dienkripsi jala las pagar pembatas anti-terorisme

pagar kawat keamanan
pagar wire mesh pengaman pagar anti maling

Standar perdagangan luar negeri 358 jaring jala padat anti-merangkak pusat penahanan lubang panjang jaring anti panjat tebing anti-cut jaring isolasi jaring lubang padat

4mm diameteripun kawat, 12.5*76mm tengah bolongan mesh, wire mesh panel.

Ukuran minangka panjaluk pelanggan.Produk anti korosi

358 padat mesh semprotan pagar logam plastik pagar kawat galvanis pagar las penjara anti-climbing pagar net perdagangan luar negeri ekspor

Produsen pagar pembatas Hebei menyesuaikan 358 pagar penjara jala kawat baja terenkripsi pagar anti-climb pagar bandara jala padhet

Pagar isolasi jala padat 358 lubang padat anti pendakian penjara bandara isolasi jala pembangkit listrik peralatan mekanik pagar pembatas

Produsen nyuplai 358 bolong padhet anti-crawling pertahanan militèr tapel wates pager kanthi kapadhetan dhuwur

Pabrik penjualan langsung anti-climbing padat weave mesh Welding 358 dip plastik penyemprotan duri pagar kuku mesh Bending anti-crawling pagar

Pagar pagar bandara disesuaikan jaring 358 lubang padat berbentuk plum Y-kolom anti-panjatan penjara pusat tahanan pagar net


Wektu kirim: Aug-02-2022

Kirim pesen menyang kita: