Kabar

  • Desain anyar saka panel layar logam perforated sheet logam

    Desain anyar saka panel layar logam perforated sheet logam

    Desain anyar panel layar logam lembaran logam perforated Kanggo logam layar, ana macem-macem jinis lan desain.akeh pilihan.uga materi nawakake baja, aluminium lan stainelsss baja.Wangun bolongan biasane duwe bolongan bunder, bolongan persegi, bolongan kembang, lan dilapisi karo ...
    Waca liyane
  • Peach kolom guardrail gandheng wire mesh instalasi test pagar

    Peach kolom guardrail gandheng wire mesh instalasi test pagar

    Tes Instalasi Pagar Wire Mesh Dina iki kita nguji produk produksi, pager wire mesh, jinis lengkung 3d.panel pager wis gandheng dening kabel baja, lan karo jarak bolongan, diameteripun kabel punika 4.5mm, bolongan bolong let 50 * 200mm, kang let biasane dipilih kanggo ...
    Waca liyane
  • Indonesia Thailand Solar walkway kuning FRP grating

    Indonesia Thailand Solar walkway kuning FRP grating

    Solar walkway kuning FRP grating Indonesia Thailand Carane milih serat kaca dikiataken plastik papan walkway saka saluran pangopènan gendheng photovoltaic?Pembangkit listrik fotovoltaik sing disebar nuduhake pambangunan pembangkit listrik fotovoltaik ing utawa cedhak ...
    Waca liyane
  • Powder coating sistem keamanan dhuwur ijo 358 wire mesh pagar anti climb panel anti maling

    Powder coating sistem keamanan dhuwur ijo 358 wire mesh pagar anti climb panel anti maling

    Powder coating sistem keamanan dhuwur ijo 358 wire mesh pager anti climb panel anti nyolong Kaluwihan saka 358 pager bolong kandhel Minangka jeneng tabet, pager bolong kandhel nuduhake pager bolong kandhel, lan let saka warp utawa weft umume ing 30mm.Kuwi...
    Waca liyane
  • Welded wire mesh PVC coating pagar wesi

    Welded wire mesh PVC coating pagar wesi

    Gandheng kabel bolong PVC nutupi pager wesi PVC plastik-ditutupi gandheng kabel bolong digawe dening electroplating pisanan lan pisanan hot-dip galvanizing welding kabel wesi, lan banjur dip-lapisan karo wêdakakêna PVC ing suhu dhuwur lan baris produksi otomatis., Pager komun...
    Waca liyane
  • Olahraga net chain link pagar wire mesh

    Olahraga net chain link pagar wire mesh

    Olahraga net chain link wire mesh pager Chain link pager uga disebut chain link pager, stadion pager, stadion pager, kewan pager, chain link pager, etc. Miturut perawatan lumahing, chain link pager dipérang dadi: stainless steel chain link pagar, galvanis...
    Waca liyane
  • Pagar toko, pagar wire mesh las

    Kita mandhiri mriksa kabeh sing disaranake. Kita bisa uga entuk komisi nalika sampeyan tuku liwat tautan kita. Sinau luwih lengkap > Sawise nyoba suwene setaun lan nggunakake pemotong kabel iki, kita isih tetep milih.Pilihan anggaran kami, Irwin Vise-Grip 2078307 7″ Diagonal Cutting Pliers are bac...
    Waca liyane
  • Chain link wire mesh pagar diamond hole pagar

    Chain link wire mesh pagar diamond hole pagar

    Chain link wire mesh pagar bolongan berlian Anggar bolong berlian digawe kanthi crocheting, lan proses pangolahan lan manufaktur relatif prasaja.Kajaba iku, bolong berlian minangka jinis bolong kanthi bolong sing relatif seragam lan permukaan bolong sing rata, lan ...
    Waca liyane
  • Expressway Railway Anti Glare Barrier Expanded Wire Mesh Pagar

    Expressway Railway Anti Glare Barrier Expanded Wire Mesh Pagar

    Expressway Railway Anti Glare Barrier Expanded Wire Mesh Pagar Perbandingan ekonomi antarane papan anti-glare lan jaring anti-silau ing dalan tol.
    Waca liyane
  • Anti Glare Expanded Mesh Pagar

    Anti Glare Expanded Mesh Pagar

    Bolong anti-silau, uga dikenal minangka bolong logam, bolong anti-mbuwang, bolong wesi, bolong ekspansi logam, piring punching, lan liya-liyane. Minangka jeneng kasebut, tegese: sawise lembaran logam diproses dening mesin khusus, dibentuk materi sheet ing negara bolong.Iku bisa efek ...
    Waca liyane
  • Pagar anti panjat dengan pemasangan pagar wire mesh

    Pagar anti panjat dengan pemasangan pagar wire mesh

    Warga nesu sawise sekolah nggawe pager dolanan raksasa 'kaya pakunjaran' ing jejere omah.Massive 4.2m "tansah nggumunake" - inggil ing taman cedhak - wungu tanpa idin planning sah.Sekolah kasebut ngaku nggawe gre ...
    Waca liyane
  • 358 pasokan pabrik pagar anti maling

    358 pasokan pabrik pagar anti maling

    Pagar safety kanggo kabeh aplikasi kalebu bar vertikal, bolong gandheng, pager logam, pager olahraga, pager papan dolanan lan GRP.Pintu kayu lan baja otomatis lan manual, bebarengan karo spesifikasi, pandhuan instalasi lan pangopènan.Didhukung dening garansi 25 taun, absorbent lan reflec kita ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3

Kirim pesen menyang kita: