Pagar Kawat Besi

  • Taman kawat pagar gandheng bolong

    Taman kawat pagar gandheng bolong

    Taman kawat pagar gandheng bolong, kothak bolongan netting kabel, diwenehake ing nggulung.

    Gandheng kabel bolong digawe saka kualitas dhuwur-kawat baja karbon rendah, lan banjur lumahing wis passivated lan plasticized dening kadhemen plating (electroplating), panas plating, lan PVC bungkus plastik.Bisa entuk permukaan bolong Gamelan, bolong seragam, joints solder tenan, kinerja mesin lokal apik, stabilitas, resistance cuaca apik, lan resistance karat apik.

    WELDED WIRE MESH
    Ukuran bolongan
    Diameter kawat
    Jembar & Dawane
    Ing inch
    Ing MM
    Ing BWG
    Ing MM
    1/2″
    12,7 mm
    BWG16- BWG28
    1.65mm-0.356mm
    Jembar: 0,5m-2,0m
    Dawane: 25m, 30m
    Ukuran liyane bisa digawe minangka panyuwunan
    3/4"
    19,05 mm
    BWG16- BWG27
    1.65mm-0.406mm
    1″
    25,4 mm
    BWG14- BWG20
    2.1mm-0.88mm
    1″ × 2″
    25,4 × 50,8 mm
    BWG14- BWG19
    2.1mm-1.06mm
    2″
    50,8 mm
    BWG12- BWG18
    2.76mm-1.24mm
    2″ × 4″
    50,8 × 101,6 mm
    BWG10- BWG10
    3.4mm-1.24mm
    1/4"
    6,35 mm
    BWG19- BWG24
    1.06mm-0.56mm
    3/8"
    9,52 mm
    BWG18- BWG27
    1.24mm-0.406mm
    5/8″
    16 mm
    BWG18- BWG27
    1.24mm-0.406mm
    Ukuran jaring anyar: 1″ × 1/2″, 30 × 30mm, 60 × 60mm
  • Keamanan Bandara Nglindhungi Wire Mesh Anggar

    Keamanan Bandara Nglindhungi Wire Mesh Anggar

    Airport Protecting Wire Mesh Fencing, biasane nganggo pos Y lan kawat barbed / kabel silet.Pager keamanan dhuwur.Uga bisa digunakake kanggo pager privasi.

  • Expressway Anti Glare Expanded mesh pagar

    Expressway Anti Glare Expanded mesh pagar

    Bolong sing ditambahi dilas nganggo pigura, pager jenis iki digunakake ing dalan gedhe kanggo anti-silau.

  • Kawat besi galvanis jaring pagar logam dilas

    Kawat besi galvanis jaring pagar logam dilas

    Pager wire mesh wesi Galvanis digunakake digunakake ing proyek industri lan sipil.Kanggo iku cocok kanggo akeh wilayah kaya Taman pager, land fencing, construction situs misahake, lan privasi Panggonan anggar.

  • Grosir Pagar Panel Wire Mesh Welded

    Grosir Pagar Panel Wire Mesh Welded

    Wesi gandheng wire mesh panel pager, perawatan lumahing hot dip galvanis, utawa PVC nutupi utawa Powder nutupi.

     

Kirim pesen menyang kita: