. OEM Fiberglass Reinforced FRP GRP pabrik grating lan manufaktur |Weijia

Fiberglass Reinforced FRP GRP grating

Katrangan singkat:

Panel kisi plastik sing diperkuat fiberglass (jeneng singkat FRP / GRP).Ukuran normal 30x38x38mm utawa 38x38x38mm.Penawaran warna kuning, ijo, abu-abu, ireng, abang… Ukuran maksimal: 4′ x 12′

Grating panel FRP utamané digunakake minangka platform walkway, kanggo resin kita kurban resin Vinyl Ester, resin ISO (isophthalic) lan resin o-phthali (Orthophthalic).Nyetak frp grating lan pultruded frp grating loro kasedhiya!

 


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Grating panel FRP utamané digunakake minangka platform walkway, kanggo resin kita kurban resin Vinyl Ester, resin ISO (isophthalic) lan resin o-phthali (Orthophthalic).Nyetak frp grating lan pultruded frp grating loro kasedhiya!

Fitur kaya ing ngisor iki:
Wis resistance asam banget, resistance alkali, pelarut organik lan resistance uyah;sifat karat gas lan cair, lan nduweni keunggulan sing ora bisa ditandingi ing bidang anti-karat.

Miturut syarat-syarat panggunaan nyata, resin o-phthalic, isophthalic, lan vinyl bisa dipilih kanthi ekonomi minangka bahan matriks.

asfa

Fitur produk

entheng, dhuwur kekuatan, lan gampang kanggo Cut lan instalasi
Minangka komposit resin lan serat kaca, Kapadhetan kurang saka 2 kg saben decimeter kubik, mung 1/4 saka baja, 2/3 saka aluminium.Kekuwatane 10 kaping luwih saka PVC kaku, lan kekuatan absolute ngluwihi aluminium lan baja biasa.Bobot entheng bisa nyuda dhukungan dhasar, saengga bisa nyuda biaya materi proyek kasebut.
Nglereni lan instalasi iku prasaja, mung jumlah cilik saka pegawe lan alat listrik dibutuhake, kang nemen nyuda biaya instalasi.Anti-tuwa, urip layanan luwih saka 20 taun.

Flame retardant.Tingkat panyebaran nyala saka gril tahan api biasa (ASTM E-84) ora ngluwihi 25;tingkat panyebaran semangat saka majeng geni-retardant vinyl grille ora ngluwihi 10. Indeks oksigen ora kurang saka 28 (GB 8924).

Keamanan:
Wis jampel electrical banget lan ora risak ing voltase 10KV;ora nduweni sifat elektromagnetik lan bisa digunakake ing peralatan sensitif magnetik;struktur khusus grille plastik dikiataken serat kaca uga nduweni ciri anti-slip lan anti-kelelahan.

werna:
Werna bisa dipilih kanthi sewenang-wenang.Werna bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Umumé, warna grating FRP yaiku: kuning, ireng, abu-abu, ijo, biru, abang, lan transparan utawa tembus.Sajrone nggunakake, siji werna bisa digunakake piyambak utawa ing kombinasi.

Kemampuan desain sing kuat Ukurane fleksibel lan maneka warna, gampang dipotong, lan ukurane stabil

Hubungi kita Dina iki!We welcome pitakonan Panjenengan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: