Hubungi Kita

80ae7ee9

alamat

A1608 Chuangxin Building, 315 Changjiang Avenue, High-tech Zone, Shijiazhuang, Provinsi Hebei.Cina

Telpon

0086-15530184730

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

babagan

Antonia Luh
Manajer Sales Depart
Telpon / Whatsapp : 0086-15530184730

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita


Kirim pesen menyang kita: