. OEM Anti Skid Perforated Metal Aluminium Grip Strut pabrik lan manufaktur |Weijia

Anti Skid Perforated Metal Aluminium Grip Strut

Katrangan singkat:

Grip strut grating minangka jogan trotoar utawa undhak-undhakan tangga.Fungsi utama yaiku anti-skid lan safety.Bahan nawakake baja karbon, aluminium lan stainless steel.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Grip Strut utamane minangka decking lan langkah.Kanggo kinerja anti skid sing apik.Bahan nawakake baja karbon tengah, aluminium lan stainless steel.Perawatan lumahing anti-karat.

Bolongan anti selip efektif lan uga ngidini reregetan bocor saka strut grip.Bobot entheng kanthi kapasitas beban sing dhuwur lan umure luwih dawa tinimbang grating anti slip liyane

aplikasi

Piring anti-skid digunakake ing platform kerja, platform peralatan, tangga tangga, tutup parit, trotoar jembatan ing minyak bumi, kimia, pertambangan, tenaga listrik, eksplorasi segara, elektroplating, kapal, banyu lan perawatan banyu limbah, nggawe kertas, nggawe anggur. , pharmaceutical lan industri liyane., Filter piring, packing krenjang, etc., punika becik mbukak-prewangan bahan ing lingkungan korosif.

Aluminium grip strut uga bisa digunakake minangka undhak-undhakan kanggo andha lan kendaraan / truk, kanggo wong mlaku safety.

asgg

Spesifikasi

Biasane jembaré 4 ", 4-3 / 4", 7 ", 9,5 ", 11-3 / 4 ", dhuwur 1-1 / 2 ", 2 "lan dawa (span cetha) minangka request customer.Spesifikasi kaya ing ngisor iki:

Struktur

Ketebalan plank

Jembar

Dhuwur saluran

Rentang cetha

2-inten

14G

4-3/4"

1-1/2"

2';2'-6"; 3'

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

12G

1-1/2"

2';2'-6"; 3'

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

3-inten

14G

7"

1-1/2"

2';2'-6"; 3'

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

12G

1-1/2"

2';2'-6"; 3'

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

4-inten

14G

9-1/2"

1-1/2"

2';2'-6"; 3'

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

12G

1-1/2"

2';2'-6"; 3'

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

5-inten

14G

11-3/4"

1-1/2"

2';2'-6"; 3'

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

12G

1-1/2"

2';2'-6"; 3'

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

8-inten

14G

18-3/4"

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

12G

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

10-inten

14G

24"

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

12G

2"

2';2'-6"; 3'; 4'

Hubungi kita Dina iki!We welcome pitakonan Panjenengan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: