Babagan awake dhewe

RINGKASAN PERUSAHAAN

icobg

Hebei Weijia Metal Mesh Co., Ltd, punika profesional gandheng kabel bolong lan platform grilles pabrik produk wiwit 1997. Pabrik disetujoni dening ISO 9001-2008.10 taun pengalaman ngekspor karo layanan dodolan apik.We duwe sekitar 230 buruh ing perusahaan, baja grating mesin forging line, otomatis wire mesh welding line, mesin nglereni, mesin mlengkung, mesin perforating, punching mesin, mesin rolling lan apa robot welding.

"Produk kualitas, pangiriman ing wektu lan layanan sawise-sales wareg" iku filosofi bisnis kita.
"Nggawe nilai ing rasa seneng" iku budaya perusahaan kita.
"Ngilangake kemiskinan lan nggawe urip kabeh wong luwih apik" minangka misi kita.

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
h
Respon ing wektu

RIWAYAT PERUSAHAAN

● 1997 Madeg (Weijia Metal Mesh Factory).
● 2008 Entuk kualifikasi impor lan ekspor (Hebei Weijia Metal Mesh Co.,Ltd).
● 2012 Entuk sertifikasi ISO 9001.
● 2015 peralatan produksi majeng lan pabrik anyar standar sijine menyang nggunakake.
● 2017 Mulai nggatekake sedekah, nyumbang bibit wit buah, ternak babi, lan liya-liyane marang daerah mlarat.
● 2019 Rampungake reformasi sistem kepemilikan saham.
● Sertifikasi perusahaan teknologi tinggi 2020 rampung.

Kaluwihan kita

* Produk kanthi rega pabrik kasedhiya.
* Kualitas apik kanthi sertifikat ISO 9001 wiwit taun 1997.
* Tim sales profesional lan cepet nanggapi pelanggan sajrone 12 jam.
* Produk bisa disesuaikan.
* Logo pelanggan ing produk bisa ditampa.

tim

Wiwit taun 1997, Kita miwiti bisnis nggawe kisi logam, kisi frp lan pager wesi sing dilas kanggo proyek konstruksi lan bangunan.Fokus ing produk kualitas lan pangiriman wektu, kita angsal sawetara kaurmatan, kaya "Integritas Enterprise", "Pabrik Apik", lan kita Wakil Presiden "Anping County Wire Mesh Chamber of Commerce".

sertifikat-gambar-(1)
sertifikat-gambar-(2)
sertifikat-gambar-(3)

Perusahaan kita percaya yen karyawan minangka kasugihan perusahaan sing larang regane, lan penting banget kanggo kesatuan karyawan, pangembangan kesehatan mental pribadi, lan peningkatan katrampilan profesional.Lan ngatur akeh bangunan tim perusahaan, rapat pertukaran promosi hobi pribadi, lan ngurus anggota kulawarga karyawan


Kirim pesen menyang kita: