. OEM 3D gandheng wire mesh pabrik pager lan manufaktur |Weijia

Pagar wire mesh las 3D

Katrangan singkat:

Metal gandheng wire mesh pager, 3D mlengkung mlengkung kanggo strenghten pager.perawatan permukaan hot dip galvanis, lapisan pvc, lapisan bubuk


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Pagar panel melengkung 3D:
Trellis pager jenis iki duwe 2 - 4 garis area segi telu mlengkung (reinforcing fold), kanggo ngiyataken panel wire mesh.

Diameter kabel nyedhiyakake 3mm, 3.5mm, 4mm, 4.5mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, bolongan biasane 55 x 200mm, nanging spesifikasi khusus liyane uga oke.
Dhuwur 1M - 2,5M, dawane 2M -3M.ukuran selaras oke kanggo gawé banget.
Perawatan lumahing nawakake galvanis, lapisan bubuk, lapisan PVC

Parameter produk

Pagar Panel 3D ( Galvanis + Powder Coated )

Dhuwur Panel mm

Panel Length

mm

Kawat Dia.

Ukuran Mesh

V Lipatan No.

H = 630

L = 2000 / 2500

4.0mm / 5.0mm

55 x 200

2

H = 1030

L = 2000 / 2500

4.0mm / 5.0mm

55 x 200

2

H = 1230

L = 2000 / 2500

4.0mm / 5.0mm

55 x 200

2

H = 1530

L = 2000 / 2500

4.0mm / 5.0mm

55 x 200

3

H = 1730

L = 2000 / 2500

4.0mm / 5.0mm

55 x 200

3

H = 1930

L = 2000 / 2500

4.0mm / 5.0mm

55 x 200

3

H = 2030

L = 2000 / 2500

4.0mm / 5.0mm

55 x 200

4

H = 2230

L = 2000 / 2500

4.0mm / 5.0mm

55 x 200

4

H = 2430

L = 2000 / 2500

4.0mm / 5.0mm

55 x 200

4

 

sigsdog (1)
sigsdog (2)

aplikasi

Miturut syarat safety, kabel barbed lan silet concertina bisa ditambahake ing ndhuwur pager.

Panggunaan utamane:
pagar taman, pagar omah, pagar pabrik, pagar pagar situs konstruksi, pagar isolasi jalan.

Mlengkung sing tepat nggawe efek unik saka prodhuk iki, lan permukaan diolah kanthi macem-macem warna, kayata kuning, ijo, lan abang.Kombinasi macem-macem warna kolom lan bolong malah luwih nyenengake.Umume produk kasebut nggunakake kolom, lan instalasi mung kudu dipasang nganggo bolts pansion, sing cepet banget.

imgsag (2)
imgsag (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: