Pagar 3D

  • 3D panel pagar melengkung pagar wire mesh

    3D panel pagar melengkung pagar wire mesh

    3D panel pagar melengkung pagar wire mesh.diameteripun kabel saka 3-8mm.Perawatan permukaan hot dip galvanis, lapisan PVC, lapisan bubuk

    Kauntungan saka pagar kawat bolong 3D: Mlengkung sing tepat nggawe efek estetis sing unik saka produk iki, lan permukaane diolah kanthi macem-macem warna, kayata kuning, ijo, lan abang.Kombinasi macem-macem warna kolom lan bolong malah luwih nyenengake.Umume produk kasebut nggunakake kolom kanthi sasis, lan instalasi mung kudu dipasang nganggo bolt ekspansi, sing cepet banget.

    Diameter kawat Lubang mm Ukuran/panel mm warna
    4.5mm5mm6mm 50x20060x20070x200 600x2500800x25001000x25001200x3000

    1500×3000

    1800×3000

    2000×3000

    2200×3000

    2500×2000

    ijokuning putih abu-abu

    abang

    biru

     

  • 656 868 panel pagar wire mesh ganda grosir

    656 868 panel pagar wire mesh ganda grosir

    Double wire mesh pagar tegese loro kabel horisontal karo siji vertikal kabel gandheng.Sistem pager digawe saka pos pagar khusus.

    Diameter kabel sing bisa dipilih yaiku 6mm + 5mm + 6mm lan 8mm + 6mm + 8mm;diameteripun kabel punika relatif nglukis, kang ndadekake struktur sakabèhé pager panel banget kuwat.

    Diameter kawat Lubang mm Ukuran/panel mm warna
    6x5x6mm8x6x8mm 50x150mm50x200mm 800x25001000x25001200x3000

    1500×3000

    1800×3000

    2000×3000

    2200×3000

    2500×2000

    ijo kuning putih

    werna abu-abu

    abang

    biru

     

  • Pagar baja 3ft panel pagar logam kawat ganda

    Pagar baja 3ft panel pagar logam kawat ganda

    Pager bolong logam kawat ganda, kawat 8mm x 6mm x 8mm lan kawat 6mm x 5mm x 6mm utawa minangka panyuwunan khusus.Perawatan lumahing galvanizing, powder coating

  • Pagar wire mesh las 3D

    Pagar wire mesh las 3D

    Metal gandheng wire mesh pager, 3D mlengkung mlengkung kanggo strenghten pager.perawatan permukaan hot dip galvanis, lapisan pvc, lapisan bubuk

Kirim pesen menyang kita: