358 pager anti maling

  • 358 wire mesh pager sistem keamanan dhuwur

    358 wire mesh pager sistem keamanan dhuwur

    358 wire mesh pager sistem keamanan dhuwur

    358 wire mesh pager uga disebut 358 anti-climbing mesh

    358 keamanan bolong pager (uga disebut anti-climbing net / anti-climbing net) ditondoi dening longkangan cilik antarane kabel horisontal utawa kabel vertikal, umume ing 30mm, kang èfèktif bisa nyegah climbing lan karusakan saka tang kabel, lan wis Good ndeleng -liwat.Bisa uga digunakake bebarengan karo kabel cukur bolong kanggo pangayoman meningkat.

  • Keamanan dhuwur 358 Anti Maling Welded Wire Mesh Pagar

    Keamanan dhuwur 358 Anti Maling Welded Wire Mesh Pagar

    358 pager nglindhungi keamanan dhuwur.

    Kapadhetan net pager -358 Anti Theft pager keamanan dhuwur, karo tampilan cetha kanggo nang.Tembung 358 tegese: bolongan 3″x 0.5″, kanthi kabel #8 (bolongan 76.2mm x 12.7mm, kanthi kabel 4mm).

    Ukuran Mesh Diameter kawat Jembar dhuwur
    3" x 0.5" 3.0mm3.5mm4.0mm 2000 mm2200 mm2500 mm3000 mm 1000 mm1200 mm1500 mm1800 mm

    2000 mm

    2200 mm

    2400 mm

    3000 mm

  • 356 358 Anti Climb Security Mesh Welded Anggar Trellis

    356 358 Anti Climb Security Mesh Welded Anggar Trellis

    356 358 Anti Climb Security Mesh Welded Fencing Trellis, bisa ditambahake Y post top lan kabel concentina cukur

Kirim pesen menyang kita: