SEJARAH WEIJIA METAL MESH:

1997Madeg (Weijia Metal Mesh Factory).
2008Entuk kualifikasi impor lan ekspor (Hebei Weijia Metal Mesh Co., Ltd).
2012Entuk sertifikasi ISO 9001.
2015Peralatan produksi majeng lan pabrik anyar standar sing digunakake.
2017Miwiti nggatekake sedekah, nyumbang bibit wit buah, ternak babi, lan liya-liyane marang daerah mlarat.
2019Rampungake reformasi sistem kepemilikan saham.
2020Rampung sertifikasi perusahaan teknologi tinggi.

produk unggulan

  • Panel kisi baja trotoar

    Kisi bar baja biasane digunakake minangka kisi logam walkway, kisi logam lantai lan kisi logam catwalk.uga bisa digunakake minangka tangga tangga baja lan tutup trench.

    Steel grating Sejatine dumadi saka prewangan warata bar lan twist bar, diprodhuksi dening welding manual utawa forge welding.Nanging gambar sing disesuaikan uga bisa ditampa, kayata nambah engsel, dilas nganggo piring kotak-kotak, lan potongan / grates logam sing bentuke.

    Njelajah PRODUK
    Panel kisi baja trotoar
  • Pagar wire mesh las 3D

    Metal gandheng wire mesh pager, 3D mlengkung mlengkung kanggo strenghten pager.perawatan permukaan hot dip galvanis, lapisan pvc, lapisan bubuk

    Njelajah PRODUK
    Pagar wire mesh las 3D
  • Fiberglass Reinforced FRP GRP grating

    Panel kisi plastik sing diperkuat fiberglass (jeneng singkat FRP / GRP).Ukuran normal 30x38x38mm utawa 38x38x38mm.Penawaran warna kuning, ijo, abu-abu, ireng, abang… Ukuran maksimal: 4′ x 12′

    Grating panel FRP utamané digunakake minangka platform walkway, kanggo resin kita kurban resin Vinyl Ester, resin ISO (isophthalic) lan resin o-phthali (Orthophthalic).Nyetak frp grating lan pultruded frp grating loro kasedhiya!

     

    Njelajah PRODUK
    Fiberglass Reinforced FRP GRP grating
  • Anti Skid Perforated Metal Aluminium Grip Strut

    Grip strut grating minangka jogan trotoar utawa undhak-undhakan tangga.Fungsi utama yaiku anti-skid lan safety.Bahan nawakake baja karbon, aluminium lan stainless steel.

    Njelajah PRODUK
    Anti Skid Perforated Metal Aluminium Grip Strut

Kaluwihan Kita

  • Tim sales profesional lan cepet nanggapi pelanggan sajrone 12 jam.

    Layanan

    Tim sales profesional lan cepet nanggapi pelanggan sajrone 12 jam.

  • Kita tetep ing kualitas produk lan ngontrol proses produksi kanthi ketat, setya kanggo nggawe kabeh jinis.

    produk

    Kita tetep ing kualitas produk lan ngontrol proses produksi kanthi ketat, setya kanggo nggawe kabeh jinis.

  • Kualitas apik kanthi sertifikat ISO 9001 wiwit taun 1997.

    Kualitas

    Kualitas apik kanthi sertifikat ISO 9001 wiwit taun 1997.

Kirim pesen menyang kita: